Bobciowski Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Bobciowski Nick admina:(od którego dostałeś bana)You have been banned from this Server by Admin [PL]ArenaSkilla.pl [DeathRun] Długość bana:(Czas bana) perm Data i godzina:(dostania bana) nie wiem dokladnie, około 9 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Powód bana:(podany przez admina) [AMXBans] Reason : ' Uzywa cheat cfg ' Mapa:(Mapa na której dostałeś bana)niestety nie wiem tutaj wiadomosc od consoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin [PL]ArenaSkilla.pl [DeathRun V2+Klasy] @LiveServer.pl. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Bobciowski [AMXBans] Reason : ' Uzywa cheat cfg ' [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 516732297 ' [AMXBans] =============================================== jedyny cfg jaki mam, to do fpsow, bo mi sie nie chce wpisywac ciagle fpsmaxa 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 UB.@ Moderator@ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi