th0nk Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Typ Grafiki: Sygnatura Tematyka: Anime Wymiary: Na forum Kolorystyka: Kolorowa, nie za jasna nie za ciemna Napis/y: th0nk (pod tym "Naczelny weeb serwera") Inne uwagi: Może (nie musi) być gifem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Zmienić coś? przy okazji proszę o ocenkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0nk Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Godzinę temu, mondej napisał: Zmienić coś? przy okazji proszę o ocenkę Może tekst niebieski? Tak to super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 sorka że tak długo mi to zajeło ale miałem dużo na głowie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0nk Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 6 godzin temu, mondej napisał: sorka że tak długo mi to zajeło ale miałem dużo na głowie ;/ Super! Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi