Nacpany_Lisek Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/0195235/ Link do Profilu oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Drixtokot Nick oskarżonego: Drix Opis sytuacji: Przyznaje sie zrobiłem mass freekill, ale dostałem BANA za freekkille na 2 tyg + ucieczka. W regulaminie jest napisane że za to może być maksymalnie ctban perm jeśli to się powtarza. Pierwszy raz zrobiłem tyle freekili więc powinienem dostać ctbana na tydzień a nie bana poza tym nie uciekłem tylko poprostu poszedłem spać bo było już późno. Serwer: JB#2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Dobrze wiesz że byśmy Cię nie złapali na tego ctbana bo wchodzisz na serwer raz na ruski rok + waliłbyś kolejną ucieczkę. Normalnie dostałbyś ctbana na tydzień ale uciekłeś więc nie mielismy jak CI go nadać więc dostałeś bana na 2 tyg. EDIT: Wydaje mi się że po tylu mutach i gagach powinieneś wiedzieć jak się zachować. Dobrze wiesz że nie powinieneś robić freekilli tym bardziej że miałeś tutaj admina ale dostałeś dengu za łamanie regulaminu. ▴ Specjalne zabijanie większej ilości więźniów przez Strażnika - PermCTBan. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) @ciosek sprawdź sobie gt moje mam po 3 godziny dziennie na serwerze to że adminów nie ma to nie moja wina pozatym noe mozna zmieniac kar skoro jest ona podana w regulaminie Edytowane 26 Listopada 2020 przez Nacpany_Lisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ciosek poprosił mnie, żebym dał ci tego bana. Ctban'ów, UBT nie może dawać przez sourcebans'a, a byś miał tego ctbana na miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nacpany_Lisek Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ciosek Ja codziennie wbijam mam chyba najwyższe GT na serwerze ja wole ctbana niż bana żądam unbana jeśli go nie dostanę będe pisał skarge na majora 1 3 SPAM Przez Mikru, 26 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi