Br0wn Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) Jako, iż sam Major sprawdza aktywność adminów, a sam nie sprawdza swojej aktywności, więc postanowiłem ja to zrobić :). A więc twoja aktywność będę sprawdzał co tydzień w poniedziałki. 297÷60= 4,95 W tygodniu wyrobłeś niestety zaledwie 297 min na serwerze co daje nam w zaokrągloniu 5h. Według twojej normy powinieneś grać 7h w tygodniu. Czyli według moich prostych obliczeń zabrakło ci 2h :(. Niestety jestem bardzo zawiedziony i muszę nadać ci 2 ostrzeżenia. Mam nadzieję że poprawisz się na następne sprawdzanie aktywności. Aktywność nie zaliczona. [Ostrzeżenie] 2/6. Edytowane 23 Listopada 2020 przez BrownBrut 3 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Nie ty jesteś od monitorowania Major Admina, tylko Właściciele lub Opiekun Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi