ravii Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Nick: Multi Nick oskarżonego: CichyKing Opis sytuacji: znów się ktoś odzywa nie proszony Serwer: Forum Dowody: Pozdrawiam Multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Jak nie proszony, martwię się o server na którym byłem adminem że tak nisko upada, odzywam się tylko w skargach +napisałem coś po raz pierwszy i ostatni w opiniach. Dzieciak to ty btw masz tyle lat co ja i twierdzisz że jestem dzieciakiem iq 200 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 @♥C1chyKinG™ 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli: - skarga nie dotyczy osoby wypowiadającej się, - osoba wypowiadająca się nie była naocznym świadkiem zdarzenia. @ Multiukarałem oskarżonego warnem. Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi