wasyl Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Nick: ツ 𝙬𝙖𝙨𝙮𝙡 xyz Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Lubię pomagać innym graczom, Chciał bym wesprzeć serwer w czasie kiedy nie mam admina Doświadczenie w adminowaniu: jeszcze go nie posiadam ale chciał bym je zdobyć Jak długo gram w CS:GO?: około 2 lata (1300 godzin) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: najczęściej gram na serwerze w godzinach 11-16 Link GT: LINK GT Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: STEAM Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Twoje ostatnie podanie zostało odrzucone we wtorek, musisz czekać tydzień, by napisać je ponownie. Twoje następne podanie zostanie ukarane warnem. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi