_antek Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) Typ Grafiki:BANNER Tematyka : Csgo Wymiary:(W pikselach)tak jak na profilowe steam Kolorystyka:(Jasna/ciemna itp.)ciemnna Napis/y:(Co ma być umieszczone na grafice)mój Nick na środku Logo steam nazwa kinder.king™ Logo Discord nazwa !11king11! #8824 logo forum z nazwą kinderking A na środku mój nick Inne uwagi:wszystkie te logo mają być w rogach baneru Edytowane 20 Listopada 2020 przez kinderking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) Dałoby radę zmienić zamiast kinderking samo King? Edytowane 23 Listopada 2020 przez kinderking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 akurat twoje zapisałem w pliku psd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 O dzięki można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi