RuteK Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Typ grafiki: Sygnatura Tematyka: CS Wymiary: na forum Kolorystyka: nie za jasna nie za ciemna Napis/y: RuteK ArenaSkilla, rυтeĸ logo steam Inne uwagi: Chciałbym otrzymać podobną grafikę do tej cioska, z tym żeby nie była do końca taka sama, można zmienić jakoś kolorystykę nw może tło czekam na propozycje. Napisy umieszczone w ten sam sposób poproszę tylko bez discorda u mnie. Z góry dzięki :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Nie mam tego hełmu z areny, jeżeli ktoś byłby w stanie podesłać, to będę wdzięczny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Podoba się? Spoiler 1 Jest ok tylko lepiej jakby nick był w prawym górnym rogu+ nick napisany dokładnie tak jak napisałem w zleceniu ponieważ taki mam na steam, po za tym praca jak najbardziej w porządku Przez RuteK, 20 Listopada 2020, edytowane 20 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) troche jakosc wyebało sorka Edytowane 21 Listopada 2020 przez -gustawo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Czarno-biało-czerwony chyba dobre pasuje w tym wypadku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi