#$Monster$# Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerze) #$Monster$# ArenaSkilla.pl Nick oskarżonego: (Osoby, na którą składasz skargę) T-R-O-L-I-X ArenaSkilla.pl Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) dal mi bana za pisanie na admin chacie gdy kiedy wpisalem retry z dawidem dal ostrzezenie za nic i napisalem na admin chacie czy ma autyzm ze za kazdym razem daje ostrzezenia kiedy wpisze retry dostalem 60min Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) drv2 Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, HLTV) snowderam 22.10 1 Zmieniam czcionkę bo kuje w oczy na telefonie bynajmniej Przez RuteK, 18 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolix Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Po 1 dałem wam ostrzeżenie za bugowanie komendy dla svipa !los, po 2 dostałeś bana za pisanie na chacie dla adminów pisałeś tam nie potrzebne dla mnie informacje, dawałem ci ostrzeżenie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 nie bugowalem itemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ndura Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 nie bugowalismy itemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraneQ Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Cytat dal mi bana za pisanie na admin chacie gdy kiedy wpisalem retry z dawidem dal ostrzezenie za nic i napisalem na admin chacie czy ma autyzm ze za kazdym razem daje ostrzezenia kiedy wpisze retry dostalem 60min Mógł to zrobić ponieważ często piszesz bez sensu na "admin chacie". Dodatkowo jest to prowokujące jeżeli pytasz się czy ma "autyzm". Rozumiem ze nie masz jak napisać tego na chacie lecz ten chat nie jest do tego stworzony. Ten chat jest do zgłaszania przewinień innych graczy... To z tym retry jest jego błędem jeżeli tak się stało ale spójrzmy też na to że "bugowałeś" item już sporo razy i miał powody do tego żeby myśleć że to robisz. Też średnio da się zobaczyć czy to robisz czy nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Ban słuszny. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi