ZappQ Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Nick: ♦ZappQ♦ ArenaSkilla.pl Wiek: 14 lat ( za pare miesięcy ) (02.01.2007) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwerze widuje 2 aktywnych adminów a pozatym jestem starym graczem tego serwera kiedyś grałem na v.1 a teraz wróciłem ( gram z rana i nie spotykam tam admina a by się przydał ponieważ gracze czują się zapewni i łamią regulamin ) Doświadczenie w adminowaniu: Tak Jak długo gram w CS:GO?: +4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 7:30 - 21:00 Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198317770318/ Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak + Posiadam Ts3, GG, Dsc mam mutacje ( jeżeli jakiś program będzie potrzebny moge zainstalować ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 @ZappQBrak linku GT + nie spelniasz wymagan wiekowych. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi