Element Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Propozycja to: modyfikacja istniejącej rzeczy Treść: Jak dla mnie obecne progi na dana rangę na serwerze są zdecydowanie za wysokie. Trzeba by strasznie długo grać i tryhardować by wbić najwyższa rangę, co nie powinno być celem gry na FFA myślę, że obniżenie progów da więcej fun'u z grania i może nawet zachęcić ludzi do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) Nie, bo mniejsze rangi będą więcej punktów zabierać dla graczy z wyższą rangą, to zmniejszy ilość graczy niż ją zwiększy ;v. Edytowane 16 Listopada 2020 przez Adikk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Nie rozumiesz chyba o co chodzi... Nie o to, żeby było wiecej pkt na serwerze niech zostanie tak jak jest ten system dodawania i zabierania pkt za fragi. Mi chodzi tylko o samą wyświetlaną range (gold 1/2 itd.), żeby zmniejszyć próg np. obecnie mam 1950 pkt i mam DMG i zeby ta sama ilosc dawała po zmianie np LEM'a juz a nawet moze i SUPRIMA o taka zmiane mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi