RealGangstaSht Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) Nick: RealGangstaSh*t Nick oskarżonego: Mr.White Sytuacja: Dostałem muta na 1440min tylko za to ,że kilka razy (może ze 3 i nie pod rząd) przeklnąłem nikogo przy tym nie obrażając. Dodam jeszcze, że nie dostałem żadnego ostrzeżenia oraz, że wcześniej miałem muta tylko na 60 min. Godzina: ok. 21:15 Świadkowie: Anonim, Mr.Black oraz wszyscy gracze którzy byli wtedy na serwerze. Edytowane 20 Lutego 2019 przez RealGangstaSht Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Spierałem się z tobą, że mute był słuszny, ale teraz myśląc za ostro cię potraktowałem i przepraszam. Dostajesz unmuta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 20 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi