arise Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Propozycja to: usunięcie mapy Treść: usunięcie mapy am_towers2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Ja nwm po co te propozycje o usuniecie danej mapy jak te mapy są dodawane po to żeby na nich grać jak wszystkie mapy się wam przejadą . Moim zdaniem to usuwanie map musi być z jakiś przyczyn nwm ma bugi lub jest przestarzała czy ma tam jakieś błędy np dziura jest albo mozna przez 3 ściany skanować ,ale takie byle jakie (usuń to mapę bo takie mam widzi misie) zdecydowane NIE P.S i jak ją chcesz usuwać to daj jakiś powód to morze ci się uda usunąć mapę bo ja np bym żadnej mapy nie usuną bo każda ma coś w sobie że chce się na niej grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Propozycja została odrzucona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi