SOKOLEK Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) SOKOLEK Nick admina:(od którego dostałeś bana) empi ;> Długość bana:(Czas bana) 1 miesiąc Data i godzina:(dostania bana) 11.11.2020 - 19:24:51 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JB 1.6 Powód bana:(podany przez admina) EK" "Zero poprawy w zachowaniu" Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) jail_oyunhavuzu 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrBaN Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Co ty chcesz tym osiągnąć? Już ostatnio ci skrócili z perma na tydzień pod warunkiem że się poprawisz bo twoje zachowanie na serwerze i poza nim jest szczerze mówiąć "Chore" To jak każdego wyzywasz, grozisz każdemu banami ( Gdzie samo grożenie banem jest też karalne ) zachowujesz się jakbyś był nie wiadomo kim. Nic do ciebie nie dociera tyle razy byłeś upominany, dostawałeś krótsze bany żeby się ogarnąć i nic z tego nie wywnioskowałeś a po dostaniu jakiegokolwiek bana grozisz tej osobie, że zaraz do kogoś napiszesz i ta osoba dostanie degrada w wulgarny sposób to nie jest już śmieszne bo twoje zachowanie naprawdę powinno się leczyć. Może wypowie się na ten temat jeszcze parę innych osób jak dla mnie ban słuszny Pozdrawiam 😜 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Cześć, No to lecimy z tematem... Jesteś osobą toksyczną, grozisz każdemu banem, wyzywasz mnie od najgorszych, tak samo innych i całą Administrację serwera @ Admin 1.6 JB, ale jedynie @ RaCzeQtoleruje Twoje zachowanie. Inni już mają dość Ciebie, ale to już mniejsza. Nie wiem, Twoje zachowanie nie jest do końca normalne. Chodziły słuchy, że jesteś na coś chory, ale nie jestem pewien do końca. Po prostu po zachowaniu można tak stwierdzić, że jest coś nie tak. Mam nadzieję, że taki miesiąc miodowy zrobi Ci dobrze, ponieważ Twoje zachowanie jest bardzo złe, a Ja nie toleruję chamstwa na serwerze. W ten sposób działasz na szkodę serwera, bo gracze denerwują się na Ciebie i nastaje niemiła atmosfera. Pozdrawiam @ empi 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Patrząc na całe twoje zachowanie, które pokazujesz na serwerze i bany, które już zdobyłeś pokazują, że ban jak najbardziej jest słuszny. Brak ub, będziesz miał czas, żeby przemyśleć i poprawić swoje zachowanie Do odrzucenia.@ Moderator@ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi