awrezi Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) awrezi Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Myślę, że zasługuję na admina, ponieważ rozumiem większość problemów graczy. Starałbym się nie podejmować decyzji zbyt pochopnie. Jestem osobą która nie wchodzi w konflikty z graczami ale czasami nie da się tego uniknąć. Szybko się uczę i nawiązuję nowe znajomości. Od dawna przyglądam się pracy admina na różnych serwerach. Wiem, że jest to nie łatwe zadanie szczególnie pod wieczór gdy jest dużo graczy. Będę przyczyniał się do rozwoju serwera jak tylko potrafię. Jeśli akurat to mi się poszczęści, że dostanę range to będzie mi niezmiernie miło i będę się starał żeby tej rangi nie stracić. Jeśli by mi się nie poszczęściło to będę się starał jak najbardziej potrafię. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Pracą w zarządzie zajmuje się już od 12 r. życia gdyż od tego wieku prowadzę własny serwer roleplay, który zebrał już ponad 500 osób na discordzie. Umiem zapanować na sytuacją dlatego jestem często wybierany do pełnienia tej funkcji. Znam komendy, jestem ogarnięty w "adminowaniu". Jak długo gram w CS:GO?: od 2015 r. ogólnie 3,5kh. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:cały dzień Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) 1. https://www.gametracker.com/player/awrezi/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 8/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/awresdzik/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Aplikant musi miec 16 lat skonczonych, grac aktywnie na serwerze i miec 40 postow na forum lub 24h na serwerze. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi