Br0wn Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 lNick: @ BrownBrut Nick oskarżonego: @ xKox Opis sytuacji: Wchodzę na serwer i widzę, że gracz w ct ma lekkie trudności w prowadzeniu, więc jako zmarły gracz wszedłem do CT. Niestety gracz maczoo opuścił CT i na jego miejsce wszedł jakiś chłopaczek (gracz: Kawa) (nowy gracz, nigdy wcześniej go nie widziałem), oddałem mu prowadzenie, żeby zobaczyć, czy ogarnia. Niestety nie ogarniał, lecz sam to zrozumiał i opuścił CT (zostałem sam na 9 graczy). Admin @ xKoxod razu dał mu bana na 30 min. Przypominam zostałem jeszcze ja w CT, więc nie zbugowało to mapy, a nowy gracz może nie wiedział, że nie może opuścić CT, więc powinien dostać ostrzeżenie. Trochę to dziwne, gdyż gracz Maczoo nie dostał bana. Jako, iż przebywam na kwarantannie z babcią i rodzicami, (rodzice pracują zdalnie na 2 piętrze, ja ucze się ) więc jeżeli ktoś przywiezie zakupy i zostawi przed domem, to ja idę przenieść je do kuchni, no bo przecież babcia nie będzie nosiła ciężkich zakupów. Tak też było podczas mojej gry, powiadomiłem adminów podczas Killday, że muszę wyjść (opuścić grę) poprosił mnie @ onajestpiekna, żebym poczekał do końca zabawy, gdyż zbuguje się życznie. W tym czasie admin @ xKoxpowiedział, że nie mogę, a jak opuszczę bana. "Zakaz opuszczania CT, bez ważnego powodu" , więc podałem ważny powód. Admin zostawił to bez komentarza. Po pewnym czasie, jak już przyniosłem i rozpakowałem zakupy. Chciałem wrócić do gry. Niestety dostałem Bana na 3h, kiedy gracz: Kawa dostał bana na 30 min, a gracz: Maczoo w ogóle nie dostał bana. Spoiler Zaraz po tym jak Kawa wyszedł z CT admin @ xKoxdo admina @ onajestpieknapowiedział słowa "Zostaw ja mu dam bana", poinformowałem go, że jest o nowy gracz i lepiej, że sam wyszedł niż miałby robić FK i wystarczy dać mu pouczenie. Jak masz taką chęć dawania banów to dawaj bany na CT na określony czas, żeby nowi gracze się nie zniechęcali. Tak wiem @ empi problemy Najmana Serwer: cs.1.6 JailBreak Dowody: SS z amxbans i hltv 12:35 mapa: jail west V2 Resztę zostawiam dla @ empi Spoiler Spoiler Link do bana 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Rozpiska: 12:03-12:08 - Boso Przez Swiat z Filo zabija gracza Maczoo który wychodzi przez to z CT 13:19 - Gracz kawa który jest w CT zostaje zabity i wychodzi z serwera (Dostaje bana) 14:20-16:30 - Maczoo przez całego KD siedział w jednym pomieszczeniu i żaden z adminów nic z tym nie zrobił (Nie wyszedł całkowicie z jednego pomieszczenia i nie wrócił do niego) Dominik też kampił w jednym pomieszczeniu przez większość KD (pare s przed zabiciem wyszedł z budynku) 16:35 - BrownBut wychodzi z CT bugując przy tym mapę (nie było nikogo w CT) 17:13 - BrownBut dostaje kicka/bana po chwili była zmiana mapy.@ xKoxSkoro zbanowałeś Brownbuta i kawe za ucieczkę było też zbanować Maczoo, ale co do tego to już empi wyciągnie konsekwencje. Odnośnie długości bana jest on prawidłowy skoro masz kilka banów za łamanie regulaminu. Reszte zostawiam @ empi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 W sumie skoro wszystko jest jasne i @ Mathyzajął się tą sprawą, to nie muszę osobiście oglądać demka. Z tego co tutaj można zauważyć dopuściłeś się faworyzacji lub po prostu niedopatrzenia, ale jako iż jest to skarga, to konsekwencje muszą zostać wyciągnięte. Jako karę proponuję dwa ostrzeżenia za poważne złamanie regulaminu i mam nadzieję, że osobiście zgodzisz się z tym. Moim zdaniem w tym wypadku pokazałeś się od złej strony i mam nadzieję, że następnym razem się poprawisz, ponieważ jako Administrator musisz dawać przykład graczom, a nie sam łamać regulamin. Odnośnie @ BrownBrutteż zostały wyciągnięte konsekwencje za ciągłe wychodzenie z CT i mam nadzieję, ze w końcu zrozumie coś po tych swoich akcjach. Skargę przyjmuję, a Administratora zapraszam do refleksji. Pozdrawiam @ empi Skarga została przyjęta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi