wiktorek12374 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Nick: wiktorek Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gram tu od 3 lat, ale dopiero teraz zauważyłem, że na serwerze gra wielu graczy bez mutacji, a ze aktywność adminów na tym serwerze jest dość niska to chciałbym sprobować ogarnąć tutejszych graczy. Jestem rozmowny i dość często pomagam nowym graczom w wyborze klasy lub w podstawowych komendach serwerowych. Doświadczenie w adminowaniu: Nigdy nie byłem adminem, ale wydaje mi się, że dam sobie rade. Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat razem W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 12-16 20-24 Link GT:https://www.gametracker.com/player/wiktorek %3A)/185.30.124.110:28033/ Znajomość SM: 2/10 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Nie spełniasz wymagań wiekowych +zły link gt, podanie napisane nie w tym dziale co trzeba. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi