SzniblokTHC Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) SzniblokTHC Nick admina:(od którego dostałeś bana) Yokey ale nadał za skarge ktorą rozpatrywała nastka Długość bana:(Czas bana) 30240 minut Data i godzina:(dostania bana) 2020-11-19 14:44 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JB#1 Powód bana:(podany przez admina) brak kultury naduzywanie prowokowanie Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) jb lego jail 2k17 Ogólnie uważam że kara nie jest adekwatna do tego co mówiłem prosilbym o sprawdzenie skargi ferna za którą dostałem tego mute przez kogoś z unban team Skarge sprawdzała Nastkaa z drixem a drix jest do mnie mocno uprzedzony z powodów osobistych, Edytowane 29 Października 2020 przez SzniblokTHC 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Mut słuszny Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi