Skocz do zawartości

[Odrzucona]skargaaa

Udostępnij

ferN_

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)  https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) 

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Koziołek yokey i wiekszosc serwera za brak kultury wyzwiska, naduzywanie
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)  typ zrobil na mnie freekilla nie pamietam jaki mial nick na demku bedzie widac, zaczalem mowic do adminow online na serwerze oni ignorowali u@ ignorowali czat, poprostu nie zwracali na to uwagi, zaczalem spamic przyznaje tez nawet nie powiedziali ze mam nie spamic ani nic. Po pozniejszych dyskusjach i wypowiedzi innych graczy zaczal robic sie młyn, lecialy mute itp. Admin  koziolek i yokey mowili ze nie bylo fk a ja dobrze wiem ze byl. Freekill byl taki ze warden wydal polecenie " idziecie po markerze " ja szedlem ale tyl przod tyl przod i zostalem zabity bez powodu, osoba ktora mnie zabila tlumaczyla sie ze nie bylo fk, nie zglaszam skargi na to ze byl 1fk tylko za  " nie ogar administracji "
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)  jb#1
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV)  Screena zrobilem ale nw dlaczego mi sie nie zapisal mapa  jb_battleforce_jail_csgo

• Smutne. 1
  • Haha! 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności