djpikoo Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 link steam - link steam - serwer nick - serwer opis - większość ludzi się wyzywała, nadużywała itp, chodzi mi konkretnie o rozgrzewkę i freedey'a nie wiem jak to idzie dalej bo jest grana mapa teraz serwer - jb1 dowody - jb_finland 11;6 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Cypuś - Nadużywanie, obraza, kultura - 360 min [mute] Asaso - nadużywanie, obraza - 120 min [mute] Lewy - kultura - 60 min [mute] Nie wiem 3 steamy nie potraficie przepisać do skargi?@ Moderator@ Początkujący Moderatordo zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi