offnest Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Link Do Steam: https://steamcommunity.com/id/557639823314126236/ Link Do Steam: https://steamcommunity.com/id/szymzimoje/ Nick Oskarżonego: Koziołek Opis Sytuacji: Wbiłem na serwer powiedziałem ledwo 4 zdania a koziołem dał mi muta na 60 minut gdy zapytałem sie na u@ za co mi dał i napisałem ze nie naduzywałem on dał mi bana na 30 minut koziłek daje wysokie kary za nie ogarnianie nowym osobą dawał nawet bana na 3 godziny . Serwer: Jail Break Counter Strike Global Offensive Dowody: 17:12 jb_obama_v5_beta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legend Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Potwierdzam wchodzę na serwer nikt się nie odzywa chłop nawet nie powie 1 zdania dostaje muta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Wyjebcie tego cwela z administracji bo sie za bardzo poczuł nieudacznik pierdolony. Do chuja sie nadaje taki admin 2 8 SPAM + obraza, zachowaj kulturę na forum. Przez Mikru, 22 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolek Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 A więc tak: Cytat 10:11 łysy pyta sie czy moze powrocic 10:12 Stasiu odpowiada bedac w tt ze nie 10:57 stasiu zaczyna wydawac dziwne dzwięki 12:29 lekkie naduzywanie 12:59 znowu stasiu wydaje dziwne dzwięki Muta jak najbardziej sluszny Nastepnie zaczałes spamic na u@ za co dostales muta , dlaczego tak dlugo itp i nagle napisales cos obrażliwego wiec nadalem ci bana na 30min , nie pamietam co to dokladnie bylo. Na demku tego nie mam . Prosze kogoś wyższą rangą o sprawdzenie tego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 29 minut temu, koziolek napisał: A więc tak: Muta jak najbardziej sluszny Nastepnie zaczałes spamic na u@ za co dostales muta , dlaczego tak dlugo itp i nagle napisales cos obrażliwego wiec nadalem ci bana na 30min , nie pamietam co to dokladnie bylo. Na demku tego nie mam . Prosze kogoś wyższą rangą o sprawdzenie tego Spamem na u@ nazywasz zapytanie się za co mam muta i dlaczego XD ? 30 minut temu, koziolek napisał: A więc tak: Muta jak najbardziej sluszny Nastepnie zaczałes spamic na u@ za co dostales muta , dlaczego tak dlugo itp i nagle napisales cos obrażliwego wiec nadalem ci bana na 30min , nie pamietam co to dokladnie bylo. Na demku tego nie mam . Prosze kogoś wyższą rangą o sprawdzenie tego Poza tym nie tylko ja się na ciebie skarze cały czas naduzywasz władzy jaką ci nadano mam na mysli administratora. 1 SPAM- nic nie wnosisz nowego do skargi. Poczekaj na rozpiskę UBT Przez SK4N3R, 22 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolek Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 16 minut temu, Stasiu napisał: Spamem na u@ nazywasz zapytanie się za co mam muta i dlaczego XD ? Poza tym nie tylko ja się na ciebie skarze cały czas naduzywasz władzy jaką ci nadano mam na mysli administratora. Jak chcesz się coś zapytać to pisz normalnie a nie spamisz na u@ 2 Spam, nie wnosisz tym nic nowego do tematu Przez RuteK, 22 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 29 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 na prośbę autora Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi