SkwarekCoNie Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Nick: QwarekYT Wiek: 13 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym pomóc serwerowi ogarniać ludzi ponieważ czasami trafiam na ludzi ktorzy nadużywają mikra itp Doświadczenie w adminowaniu: Miałem na 2 serwerach admina lecz zostały one zamknięte chce tutaj spróbować swoich sił tym razem! Jak długo gram w CS:GO?: w cs:go od 4 lat lecz stracilem haslo do starego konta steam teraz mam nowe i tam mam przegrane ileś godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10.00 do 21.00 Link GT: gdzie to znaleść? GT / Stare gdzie to znaleść? GT / Aktualne gdzie to znaleść? GT / Stare gdzie to znaleść? Link do profilu Steam: Steam: https://steamcommunity.com/id/QwarekYT/ Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: W połowie lecz na pewno nie jest piskliwy Czy przeczytałem regulamin Admina? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 15 skończonych lat. Brak linku gt (jak znaleźć link gt podane jest w regulaminie podań na admina) Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi