empi Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Typ Grafiki: Coś w stylu banneru. Tematyka: Counter Strike Wymiary: - Kolorystyka: Ciemna, coś w stylu forum ArenaSkilla Napis/y: Cały regulamin serwera Jailbreak CS 1.6 -----> LINK Inne uwagi: Chcemy wraz z @ Alelluja, żeby jakiś Grafik podjął się obsadzenia całego regulaminu serwera Jailbreak CS 1.6 w grafikę w podobnych kolorystykach, które panują na forum. Mamy koncepcje, żeby dopasować tą grafikę pod plugin, który obsługuje komendę /regulamin. Chcielibyśmy, żeby czcionka tego regulaminu była dopasowana pod grafikę wedle uznania Grafika, który będzie robił to zlecenie. Wiem, że da się coś takiego zrobić, ponieważ widziałem jak ludzie obsadzali przykładowo własne podania w formę graficzną. Myślę, że będzie to dość ciężkie zadanie, więc życzę powodzenia. Piszę prośbę o wykonanie tego zlecenia po raz drugi, ponieważ wcześniej nikt nie podjął się wykonania tego zadania. @ Grafik Pozdrawiam @ empi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Zlecenie zostało wykonane. Za darmo chyba się nikt nie podejmie 😂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi