wiktorek12374 Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Nick: wiktorek Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Aktualnie admin jest może raz na kilka godzin, większość ma nieobecności i nie ma kto pilnować serwera Doświadczenie w adminowaniu: Drv1 Jak długo gram w CS:GO?: 3 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: rano,noc Link GT:https://www.gametracker.com/player/wiktorek %3A)/185.30.124.110:28033/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: wiktorek Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Twoje poprzednie podanie zostało dzisiaj odrzucone- kolejne możesz napisać za 7 dni. Jeżeli nie zastosujesz się do tego- dostaniesz warna. Przy okazji podałeś niepoprawny link do steam. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi