Busiarz Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Witam wszystkich zainteresowanych próbką moich umiejętności. Na wstępie chciałbym zaznaczyć że to amatorskie pracę, robie to z zajawki nie po to aby być profesjonalistą. Galeria bedzie aktualizowana na bieżąco, nie mam zapisanych żadnych sygnatur, avatarow ponieważ odszedłem od CounterStrike'a 5-6lat temu i nie mam nigdzie zapisanych prac z dawnych lat. 3 miesiące temu wróciłem do grafikii, jednak tym razem z powodu braku zleceń skupiłem się na nauce obróbki zdjęć. Wciąż sie uczę, ale ciężko nie mając żadnych zleceń, dlatego też znalazlem sie tutaj. Oto moje prace: 1) pierwsze kroki w obrabianiu fotek: Przed: Po: Przed: Po: Przed: Po: Niestety nie wszystko mam przed/po, oto pozostałe pracę które gdzieś wygrzebałem: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Jak na moje, bardzo ładne pracę. Tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Nie mój styl ale fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 nie no jest okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Gicik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Jak na amatora to jest mega gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksi Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Fajnee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 fajneeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 zajebiście zrobione prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi