#$Monster$# Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/MonsterekPL/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/Mikolajcr7/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Mikus ArenaSkilla.pl Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): mialem nametagi z moimi madrymi slowami a mianowicie ak-47- "mikus to gowno nie admin" p250-"mikus jest boostowany" karambit-"mikus faworyzuje graczy" dostalem za to bana za "prowokacje admina" Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) drv2 Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidek Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Nie raz słysze jak niektórzy, zazwyczaj Uwu Arenaskilla.pl wyzywa innych graczy a jedyny administrator w tej chwili czyli wspomniany przez Monstera Mikus nic z tym nie robi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnSkill Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Bodajże przed wczoraj grałem mape Minecraft czy coś takiego (nie pamietam dokladnie) wbił wyżej wymieniony Mikus i zaczął nadużywac swojej władzy w sposób taki, że zaczął mnie pokowac najpierw za zero potem kilka razy za jeden pkt hp. napisałem na czacie " Eeee" " zajeb se kopa w potylice" ( wiem sprowokowałem akurat wtedy) no ale wcześniejsza sytuacja była zapoczątkowana przez niego. Oczywiście zostałem ukarany za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 29 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 nie raz ktos wyzywa czy cos nawet nie daje ostrzezenia nie rwaguje na !zglos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Patrząc na to jakie nametagi miałeś ban był w 100% odpowiedni lecz 24h to trochę za dużo jak za bana za prowokacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Monster od paru dni zaczął mnie prowokawoac mowi ze jestem gównem a nie adminem dostawal juz pare razy muty ale jak widac sie nie poprawil. Ban był uzgodniony z @ frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UwU Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 @Dawidekmówie to sarkastycznie, od dłuższego czasu nikogo nie zwyzywalem. ps. Monster bardzo duzo bylo sytulacji ze prowokowales mikusa.[np. ostatnio mowiac ze jest gownem, faworyzuje graczy.] W jaki sposob faworyzuje ? daj dowody. Moim zdaniem słuszny ban nawet za krotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UwU Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 @Naturalto byl jego 3-4 ban za prowokacje. 24h to malo jak na 4 bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Ban był uzgodniony ze mną, nie ustawiajcie prowokacyjcnych nametagów Jeżeli nie lubicie admina to go nie prowokujcie, jeśli admin coś źle zrobi napiszcie skargę. Odrzucam Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi