Zi3LonY Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Nick: Zi3LonY Nick oskarżonego: @Doxe Opis sytuacji: prowokacja,brak kultury Serwer: cs 1.6 dr v1 Dowody: "to ty bylbys psem skoro pisales podanie na admina" Bylo to porownanie psa-policjanta skoro gracz ktory pisze skargi jest konfidentem to admin ktory banuje graczy jest policjant/pies (idac twoja logika)https://steamcommunity.com/profiles/76561198383862675/screenshots/http://733166.node34.pukawka.pl/hltv-2009281513-deathrun_arctic-1601298780-1601299980.ziphttp://733166.node34.pukawka.pl/hltv-2009281450-deathrun_2010-1601297400-1601298780.zip 02:33:86 bije poza tt 2010 15:44:00 kampienie arctic 19:15:00 kampienie arctic 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doxe Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 XD chłop co ciągle płacze, sam obraża iwgl, brak mi słów na ciebie, niech będzie co będzie. Zobaczyłeś że ktoś składa podanie na adma i chcesz go udupić, bo zapewne grasz na odpale "rozpędzasz się w 2s tak o xD już 2 osoby oprócz mnie to zobaczyły" i nie chciałbyś aby jakiś adm była na serwie, bo musisz być przecież najlepszy xD, osoba która to ocenia, spójrz dokładnie leciały prowokacje z jego strony znów. Brak mi słów, dodam że nawet na adminow są skargi więc te skargi moim zdaniem nie powinny nic wnosić do podania. Bo ziomek ewidentnie chce mnie udupić bo coś ukrywa, i nie chce aby admin był na serwerze. Tak sądzę, zapewne wyśmieje to ale może tak być, bo dziwnie grasz xD. Strzała. "Prowokacja, brak kultury" toż prowokacja była z twojej strony xDDDD, nawet chyba nie przeklinałem, jedyne co pisałem skończ, a ty dalej brnąłeś to aby specjalnie mnie zdenerwować i wypłakać się na forum, dziwny jesteś typie xD ""to ty bylbys psem skoro pisales podanie na admina" Bylo to porownanie psa-policjanta skoro gracz ktory pisze skargi jest konfidentem to admin ktory banuje graczy jest policjant/pies (idac twoja logika)"| Toż to obraza mojej osoby, nie jestem żadnym psem, lecz człowiekiem. Prosze aby osoba rozpatrująca wzięła to pod uwagę, i przeczytała jego wszystkie wiadomości xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 1. Gracze zostali zabici, gdy byli na szybie która jest wejściem na teren TT, ale nie zalicza się do niego dlatego @Doxenastępnym razem upewnij się, że gracze są na terenie, żeby nie było więcej skarg na ciebie. 5 godzin temu, Zi3LonY napisał: 02:33:86 bije poza tt 2010 2. Przy pierwszej sytuacji gracz sprawdzał/wyrzucał/losował perk, natomiast przy drugiej odpalił pułapkę i się wycofał do tyłu. 5 godzin temu, Zi3LonY napisał: 15:44:00 kampienie arctic 19:15:00 kampienie arctic 3. Obie strony są winne @Zi3LonY Wytłumaczyłem ci wszystko na ts'ie dzisiaj, ale wspomnę o tym. 3.1)Nie wypominaj komuś błędów, bo każdy jest człowiekiem i je popełnia. 3.2)Nie musisz ciągle drążyć tego samego tematu bez powodu. 3.3)Jak już napiszesz, że ktoś złamał regulamin nie kłóć się z nim tylko go olej. 3.4)Nie pisz, że ktoś nie dostanie admina jak nie masz 100% pewności Godzinę temu, Doxe napisał: spójrz dokładnie leciały prowokacje z jego strony znów 5 godzin temu, Zi3LonY napisał: prowokacja,brak kultury @Doxe Skoro chcesz być adminem to powinieneś znać regulamin i go przestrzegać, a nie łamać, dlatego przeczytaj dokładnie regulaminy i zmień popraw zachowanie 3.1)Jak masz dużo fps i potrafisz robić strefy to nie jest to aż takie trudne. 3.2)Jak ktoś ci pisze że złamałeś regulamin nie rzucaj się z takimi odzywkami - "płacz / jak piszesz i płaczesz że kampią / boże / co za mózg" "Chwalisz się czy żalisz?" ""15lat, rzucil plecak w kat i gra w 1.6 brawa" 3.3) Sam go nazwałeś konfidentem,a dużo ludzi bierze to słowo za obraze/prowokacje (Donosiciel, człowiek, do którego nie możemy mieć zaufania, kapuś) Godzinę temu, Doxe napisał: "to ty bylbys psem skoro pisales podanie na admina" Godzinę temu, Doxe napisał: Toż to obraza mojej osoby, nie jestem żadnym psem, lecz człowiekiem. Godzinę temu, Doxe napisał: "rozpędzasz się w 2s tak o xD już 2 osoby oprócz mnie to zobaczyły Tym razem kar nie będzie, bo obie strony są winne + nikt nie złamał regulaminu, aczkolwiek skargę przyjmuje i obu graczom daje ostatnie ostrzeżenie. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi