WyjebaneJajca Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) PrądoJeb Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Gorniczek Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Na demku widać jak jego celownik przelatuje na moją głowę przez skrzynie Serwer: (Na jaki serwer zgłaszasz cheatera) 1 vs 1 IP/SI(Wpisz "status" lub "amx_ip" w konsoli) wyszedł i nie mam Dowody:(Demko lub HLTV): Demko z godziny 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Obejrzałem 3 demka am_map1v1, am_dd2_short_v1 i am_arena(na tej mapie już go nie było) Widziałem opisaną przez Ciebie sytuację, według mnie była dosyć dziwna ale nie ma wystarczających dowodów na cheaty, ponieważ pozostałe rundy i następną mapę (am_dd2_short_v1) grał normalnie. Brak wystarczających dowodów @ Moderator @ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoszenie zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi