Dixit1337 Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Nick: DixitNick admina: @ RuteKDługość bana: PermData i godzina: około 19:45 Serwer: ForumPowód bana: Spam(warn) Mapa: - (nie wiem jak napisać odwołanie od warna XD) 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Pierwsza notka za kolor Notka za Spam Post z warnem Drugą notkę jestem prawie pewien, że nadałem ją tobie z taką samą treścią jak pierwsza tylko z dopiskiem, że to twoje ostatnie ostrzeżenie. Tak naprawdę Warna mogłeś dostać już po drugiej notce za kolor, dostałeś szansę, ale niestety złamałeś regulamin po raz kolejny i zostałem zmuszony nadać ci ostrzeżenie, tak jak napisałem ci w informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Wcześniejsze notki moderatorów nie skłoniły Cię do przeczytania regulaminu forum i co ważniejsze- zastosowania się do niego, dlatego dostałeś warna. Rutek nie popełnił tutaj żadnego błędu. Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi