maniiuchaxxx Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 <19:12:56> "Robert Kubica": Nick: Maniuchaxx Imię: Norbert Wiek: 19 lat (13.08.2001) Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?:Siedze na Arenie para dobrych lat i jestem bardzo znanym adminem na serwerze hns, mam duze doswiadczenie w bhopowaniu Doświadczenie w moderowaniu: byłem Administratorem na innej serwerowni Ile czasu poświęcam forum dziennie: około 12h Coś o sobie: Pochodze z Radomia lubie grac w gry najbardziej w csa, jak byłem młody grałem piłke to była wtedy moja pasja Co zrobiłeś dla ArenySkilla: @M HNS, admin na hns Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) Maniucha#2615 i ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Nie spełniasz wymagań Aplikant musi posiadać na swoim koncie co najmniej 150 napisanych postów. Aplikant musi być aktywny na Forum. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi