Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na wardena

Udostępnij

Dixit1337

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: >KLIK<

Link do steam oskarżonego: >KLIK<

Nick oskarżonego: nitrek
Opis sytuacji: Podczas mojego życzenia poprosiłem o freedaya dla mnie i pawelu zgodził się na to,lecz w następnej rundzie nie dostałem go i sobie mnie zabił. + obraza
Serwer: Jailbreak#2
Dowody: Demko mapa "jb_mist_v1" około godziny 12:30

Edytowane przez Dixit1337
  • Lubię to! 1

nitek zapytal sie mnie czy moge przekazac ta wiadomosc dlatego iz ze ma 5 warnow :

Polecam sprawdzić dokładnie demko i sie wsłuchać i niech to rozpisze jakis ubt a nie admin v2 😂👌 a i jeszcze jedno Podczas życzenia chciales fd dla siebie i lrki niewiem co ci do glowy przyszlo zeby kłamac ? 😧 po zyczeniu w kolejnej rundzie (upłynelo troche czasu od zyczenia) obudził sie no1se i twierdzi ze chcial fd dla siebie i pawelu (dixit na zyczeniu) wygladalo to takjakby dixit mu napisal na pw ze bylo inaczej i nagle no1se mówi do mnie ze ten i ten miał mieć fd jak go nawet przy tym nie było w dodatku mowil to jakby chciał mi dać ctbana 😧 
Tyle 👌🤔

jako iż nie ma jeszcze rozpiski demka to coś dopowiem: byłem w ct kolejna mapę z rzędu moglem ci nie dać fd (zapomnieć) ale ja prowadze a są tez inni ct^cy co powinni sie tym zająć jak dobrze pamietam na tamtej mapie byl straszny młyn każdy sie buntował.

ale no co z tego jeśli zrobilem tego 1 fk? drobny błąd  w dodatku nie całościowo z mojej winy.

Edit. A pozatym gdyby ci naprawde zależało na tych fd^jach to w kolejnej rundzie po życzeniu bys napisał ze ja mialem mieć fd i pawelu a tego nie napisałeś.

Edytowane przez Nitrek
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności