Dixit1337 Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 (edytowane) Link do steam: >KLIK< Link do steam oskarżonego: >KLIK< Nick oskarżonego: nitrek Opis sytuacji: Podczas mojego życzenia poprosiłem o freedaya dla mnie i pawelu zgodził się na to,lecz w następnej rundzie nie dostałem go i sobie mnie zabił. + obraza Serwer: Jailbreak#2 Dowody: Demko mapa "jb_mist_v1" około godziny 12:30 Edytowane 19 Września 2020 przez Dixit1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 nitek zapytal sie mnie czy moge przekazac ta wiadomosc dlatego iz ze ma 5 warnow : Polecam sprawdzić dokładnie demko i sie wsłuchać i niech to rozpisze jakis ubt a nie admin v2 😂👌 a i jeszcze jedno Podczas życzenia chciales fd dla siebie i lrki niewiem co ci do glowy przyszlo zeby kłamac ? 😧 po zyczeniu w kolejnej rundzie (upłynelo troche czasu od zyczenia) obudził sie no1se i twierdzi ze chcial fd dla siebie i pawelu (dixit na zyczeniu) wygladalo to takjakby dixit mu napisal na pw ze bylo inaczej i nagle no1se mówi do mnie ze ten i ten miał mieć fd jak go nawet przy tym nie było w dodatku mowil to jakby chciał mi dać ctbana 😧 Tyle 👌🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) jako iż nie ma jeszcze rozpiski demka to coś dopowiem: byłem w ct kolejna mapę z rzędu moglem ci nie dać fd (zapomnieć) ale ja prowadze a są tez inni ct^cy co powinni sie tym zająć jak dobrze pamietam na tamtej mapie byl straszny młyn każdy sie buntował. ale no co z tego jeśli zrobilem tego 1 fk? drobny błąd w dodatku nie całościowo z mojej winy. Edit. A pozatym gdyby ci naprawde zależało na tych fd^jach to w kolejnej rundzie po życzeniu bys napisał ze ja mialem mieć fd i pawelu a tego nie napisałeś. Edytowane 20 Września 2020 przez Nitrek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 O tego freedaya wątpie że ktoś będzie płakał. Nitrek - obraza - 60 min [mute] @ Moderatordo zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi