Inosuke Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)好 Inosuke 好 Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: bo chciał bym dołaczyć do was i pomagać w banowaniu i nie tylko graczy którzy nie przestrzegają regulaminu serwera. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) to będzie mój pierwszy raz i mam nadzieje że się spisze . Jak długo gram w CS:GO?: 2-3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: po szkole czyli 15 ,14 ,13 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[ASS] 好 Inosuke 好 Key-Drop.com/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: (Tak/Nie)Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) już po Czy przeczytałem regulamin Admina? TAk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Aplikant musi rozegrać minimum 24 godziny na serwerze lub mieć 40 postów na forum. Aplikant musi mieć skończonych 15 lat. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi