Sziba Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Link do steam: - Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: @ frosztj Opis sytuacji: Niska aktywność na jedynym z serwerów na, którym posiada Admina.Serwer: H&SDowody: https://www.gametracker.com/player/[MeneL] Frosztj to krul arenaskilla.pl/185.30.124.110:30040/ 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Na HNS obecnie przebywa mała ilość graczy, z doświadczenia wiem że o nowego admina ciężko na takim trybie. (wiek 10-13lat to standard) Przy małej lub zerowej aktywności graczy na serwerze ciężko aby admini utrzymywali aktywność (w tym ja) - często serwer stoi pusty więc nie ma "po co" siedzieć na nim samemu tylko pod aktywność. Admini nie są przecież po to aby utrzymywać aktywność na pustych serwerach tylko aby pilnować tam porządku w czasie gdy są na nim gracze. Podsumowując: Admini z małą aktywnością (przynajmniej od +- 1msc) nie są winni swojej niskiej aktywności (do czasu powrotu graczy na serwer) @ Właściciel Siecimoże zdecydować inaczej dla mnie szkoda jest obecnych adminów, zamykam Sprawa została wyjaśniona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi