Dixit82 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 (edytowane) Cześć, najpierw zaczne od skargi na admina Dixit, który dał mi bana, za "podszywanie się" i mnie zwyzywał i uraziło mnie to. Jednakże mam nazwe Dixit od prawie 4 lat, może to potwierdzic admin Eobard jeżeli nadal jest tutaj adminem i pracuje na tym serwerze, i przypadkiem okazało sie że jest taki admin o nazwie (Dixit) , bo dzisiaj po 1 roku od mojego włamu na konto nie odzyskałem go i dzisiaj postanowiłem że wejde na serwer, i ludzie mówili "o cześć dixit" i ja sie z nimi witałem, na początku myślałem że mnie znają, i mnie poznali po 1 roku. Ale później okazało się że jest już na serwerze admin Dixit, i dla mnie to jest nie porozumienie, i przypadek, który mógłby zdarzyć się raz na 1mln % Ale się tak stało, i dostałem od niego bana jak i zostałem zwyzywany, a gram na tym serwerze już prawie 2,5 roku na kilku kontach. Pozdrawiam (podsyłam ss zdjęcia jednego z tych kont, ponieważ 2 nie moge znaleść, bo jak próbowałem je odzyskać i robiłęm co w mojej mocy żeby zdobyć nowy dostęp, kliknełem blokade profilu, i cały profil został zablokowany i nie pomyślałem że nie bede już mógł na tym koncie zagrać, bo nie moge otwierać nowych próśb o odzyskanie konta) Edytowane 9 Września 2020 przez Dixit82 Dodanie nowego dowodu do sprawy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Nie podałeś żadnych dowodów w postaci np. demka, UnBan Team nie ma nawet jak sprawdzić, czy admin rzeczywiście się tak zachował. Przeczytaj sobie regulaminy odwołań od bana/skarg i napisz temat jeszcze raz, z wypełnionym wzorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi