SK4N3R Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) witajcie areniacy, przychodzę do Was z problemem odpalenia demka w CS 1.6 gdy włączam demko, działa ono przez 5 sekund, po tym czasie się crash'uje i wywala CSa -wpisując "playdemo" dostaję komunikat o zepsutym, uszkodzonym pliku (error: corrupt demo file) -"viewdemo" działa, przynajmniej do tych 5 sekund -plik z demkiem wrzucam do cstrike, do valve też próbowałem i działało (5 sekund w obu przypadkach) w konsoli chyba wszystkie opcje wpisywania komendy próbowałem "viewdemo 1.dem" "viewdemo 1" "playdemo 1.dem" .... itd reinstall CSa też robiłem czy ktoś potrafiłby pomóc, albo powiedzieć co robię źle? Edytowane 16 Lutego 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Niektóre demka z serwerów AS są uszkodzone :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheElektra Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Może format kompa? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 ja jak sprawdzalem demko w CSGO to zrobilem wlasny folder w plikach gry i tam wrzucilem demko i z gry odtworzylem. Ale moze faktycznie byc problem z plikiem sbrobuj pobrac ponownie jezeli nie robiles tego jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Niektóre nasze demka z serwerów cs 1.6 są uszkodzone do zamknięcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi