En_Qu Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198894717853/ Link do steam oskarżonego: Nick oskarżonego: Kinderking Opis sytuacji: gram sobie normalnie jak zwykły człowiek ale nagle wyskakuje KINDERKING z banicją powód był ze brak współpracy z adminem czy jakoś tak coś tam do mnie mówił nie usłyszałem co więc zapytałem się oto tego świetnego administratora o co mu chodzi no nie to nic nie odpowiada to ja myślałem ze już nic i i teraz najlepsze dostałem banicje na 20min nie wiem o co mu chodziło. Serwer: Retakes 3 Dowody: Powód brak wspolpracy z adminem Zbanowany przezKinderking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 §5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi