Domcia Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Link do steam: klik Link do steam oskarżonego: za dużo ;> Nick oskarżonego: cały serwer Opis sytuacji: nieogarnianie, mas fk, specjalne fk , nadużywanie mikrofonu Serwer: JB #2 Dowody: demko, mapa - jb_lego_jail_2k17b godz. przed 23 ;> 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Żeby nie było że jestem adminem byłem na demu i nic nie robiłem. Nie miałem dostępu do komend sm/!admin bardzo możliwe że przez vipa dla każdego (wyglądało to jak by usunęło flagę admina) nie jestem jedynym który flagi nie miał ponieważ to samo wystąpiło u @ Gacek_Wacek. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 gang shet - Mute 720 - Rasizm - Mute nadany reterskip - Ctban na zawsze - Brak mikrofonu, mass fk josef2001 - Ctban na zawsze - brak mikrofonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi