FL3RM4N Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze): SPK Nick admina:(od którego dostałeś bana): Fallan Długość bana:(Czas bana) Perm Data i godzina:(dostania bana) 15:54 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana): Only Mirage Powód bana:(podany przez admina): Komentowanie pracy admina, pół serwera wysmiało fallana ze nie zna komend adminowksich na serwerze, zbanował 3 osoby które dobrze grają za cheaty (grałem z nimi faceity), i później ja dostałem perm bana za komentowanie pracy admina? Dajcie jemu jakieś notatki z komendami adminowskimi i regulamin nad monitorem zeby zapoznał się z nim i wiedział za co i na ile moze dawać bany Mapa:(Mapa na której dostałeś bana): Mirage 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Admin pomylił się z czasem bana i zmienił już na 30 minut, jeżeli uważasz, że admin źle postąpił to możesz napisaćna niego skargę. 9. Odwołania od bana krótszego niż 2 godziny, zostaje odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi