Szolcu Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) link steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198419898002/ Link steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198807537652/ nick oskarżonego: ✘Yoro⭕⃤ ✘Key-Drop.com opis sytuacji: miałem życzenie i ludzie tam coś darli się czy coś mówiłem żeby dali mi wybrać życzenie po czym dali wybrać wybrałem życzenie nie zgodził się. Po czym znowu gadali chciałem zmienić życzenie i mnie zabił nie dał mi fd i zabił mnie serwer: JB#1 Dowody: Jb_ankagaming_v1 runda chyba 8 godzina ok 15 była mapa Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Szolcu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Rozpiska mapy: 1:10 - palucherinho Wulgarnie odzywa się do graczy w sposób arogancki 5:35 - Djpiko wyzywa gracza AfricanProfesor / gracze wyzywają się nawzajem 9:35 - Misiek to dres wyzywa i grozi śmiercią oraz nadużywa mikrofonu 21:21 - Misiek to dres wyzywa kolejną osobe 19:20 - 21:40 - masny grzyb ale na odpale Nadużywa mikrofonu Rozpiska zdarzenia: 22:10 - Szolcu miał czas na wybranie życzenia lecz tego nie zrobił 22:45 - Warden mówi o blokowaniu kolejki przez yogey z poprzedniej mapy i z nim rozmawia o tym 22:51 - Dalej mówi Moee,masny grzyb,yogey i nie dają głosu dla szolca 23:30 - Szolcu wybiera życzenie lecz xYoro się nie zgadza 23:40 - masny grzyb dalej rozmawia 23:43 - xYoro zabija Szolca mówiąc "Dobra ku*wa nie chce mi się czekać" Propozycja kar: Palucherinho - Mute 120 Obraza + Brak kultury Steam: *klik* Djpiko - Mute 60 Obraza Steam:*klik* AfricanProfesor - Mute 60 Obraza Steam: *klik* Misiek to dres - Mute 360 Obraza + Groźby śmierci + Nadużywanie Steam:*klik* Masny grzyb ale na odpale - Mute 60 Ciągłe nadużywanie Steam: *klik* Moee - Mute 30 nadużywanie Steam:*klik* xYoro - Mute 30 brak kultury Steam:*klik* Co do xYoro mogłeś tak samo napisać życzenie na chacie oraz je wcześniej wybrać gdy nikt nie gadał, miałeś na to 45sekund. Werdykt zostawiam dla UBT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
am1zng Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 W dniu 20.08.2020 o 00:42, FerbeR napisał: Rozpiska mapy: 1:10 - palucherinho Wulgarnie odzywa się do graczy w sposób arogancki 5:35 - Djpiko wyzywa gracza AfricanProfesor / gracze wyzywają się nawzajem 9:35 - Misiek to dres wyzywa i grozi śmiercią oraz nadużywa mikrofonu 21:21 - Misiek to dres wyzywa kolejną osobe 19:20 - 21:40 - masny grzyb ale na odpale Nadużywa mikrofonu Rozpiska zdarzenia: 22:10 - Szolcu miał czas na wybranie życzenia lecz tego nie zrobił 22:45 - Warden mówi o blokowaniu kolejki przez yogey z poprzedniej mapy i z nim rozmawia o tym 22:51 - Dalej mówi Moee,masny grzyb,yogey i nie dają głosu dla szolca 23:30 - Szolcu wybiera życzenie lecz xYoro się nie zgadza 23:40 - masny grzyb dalej rozmawia 23:43 - xYoro zabija Szolca mówiąc "Dobra ku*wa nie chce mi się czekać" Propozycja kar: Palucherinho - Mute 120 Obraza + Brak kultury Steam: *klik* Djpiko - Mute 60 Obraza Steam:*klik* AfricanProfesor - Mute 60 Obraza Steam: *klik* Misiek to dres - Mute 360 Obraza + Groźby śmierci + Nadużywanie Steam:*klik* Masny grzyb ale na odpale - Mute 60 Ciągłe nadużywanie Steam: *klik* Moee - Mute 30 nadużywanie Steam:*klik* xYoro - Mute 30 brak kultury Steam:*klik* Co do xYoro mogłeś tak samo napisać życzenie na chacie oraz je wcześniej wybrać gdy nikt nie gadał, miałeś na to 45sekund. Werdykt zostawiam dla UBT. Wszystkie kary do nadania zgodnie z tym, co napisał cytowany przeze mnie przedmówca. @ SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi