Supremenie Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Nick: Wulli ArenaSkilla.pl Nick admina: ban od dzumana {skarga} Długość bana: 720 minut Data i godzina:18 sierpnia godzina 11:35 Serwer: deathrun v1 Powód bana: nadużywanie mikrofonu, kpienie z graczy, obraza Mapa: snow_shpdr nie wiem czemu dostałem bana aż tyle ponieważ oni mnie spowokowali dla tego ich potem wyzywałem 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Ban słuszny, ale dostajesz jeszcze mute'a na miesiąc @ Admin DRv1 jeżeli Wulli po miesiącu nadal będzie nadużywać itd. to mnie poinformujcie. @ Moderator @ Początkujący Moderator Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez IGonnaHitYa 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi