Tiltsuu Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Nick: Tiltsuu Nick admina: ???????????????????? Długość bana: 30min Data i godzina: 2020-08-06 15:28 Serwer: Retake #2 Powód bana: Prowokacja Mapa: de_vertigo Chciałbym się odwołać do bana i zarazem zgłosić admina. Po pierwsze chłop który jest adminem, nie ostrzegał i jeżeli jest to człowiek o nicku Weedy to pisał wczesniej do mnie 0 skilla i dostałem bana za to, że powiedzialęm do tego osobnika żeby mi tego skilla zaprezentował. Można sprawdzić demo. Według mnie osoby które są "szokami" w gierce i nie umieją się powstrzymać z gadaniem nie powinny reprezentować tego servera. Ten sam admin zakneblował również mojego kolegę o nicku XenSx (który zapytał z jakiej przyczyny dostałem bana). Jak wiadomo admin powienien najpierw dać ostrzeżenie a pózniej działać. Wszystko można zobaczyć na demku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) 9. Odwołania od bana krótszego niż 2 godziny, zostaje odrzucone. @Tiltsuujeśli chcesz możesz napisać skargę na admina. Sprawa została wyjaśniona. Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez RuteK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi