rajek1908 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Nick: rajek Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ chciałbym utrzymać porządek na serwerze i wrócić na posadę admina by naprawić wszystkie moje błędy Doświadczenie w adminowaniu: Dość duże Jak długo gram w CS:GO?: 3 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od rana do wieczora Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninja] ❤rajek1910❤/137.74.7.15:30050/, https://www.gametracker.com/player/[Ninje] ❤rajek1910❤/137.74.7.15:30050/, https://www.gametracker.com/player/❤rajek1910❤/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/rajek1910/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 +gt +doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForekK Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 +doświadczenie +opanowany [czyli nie wydziera się] +spokojny NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 +wiek +sm +był już adminem na jb +ogarnięty Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Ogarnia +Wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) 48 minut temu, rajek1910 napisał: Mutacja głosu: Tak -Zachowanie na innych serwerach/Gag wczoraj. Jestem na nie. Giga wypowiadanko Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Ciosek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisieneczka Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Jestem na tak +ogarnia +mutacja -Kultura troche do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 tak - za dużo płaczesz, ze ktos ma cheaty +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 na nie -Płaczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyRydz Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 JESTEM NA TAK +Doświadczenie w byciu adminem na nie jednym serwerze areny +Aktywność +Ogólnie chłop to kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 34 minuty temu, Ciosek napisał: +/- sm z tą twoją mutacją bym się pokłócił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Na nie -kultura +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 5. Zakazane jest pisanie ciągle tych samych tematów/wypowiedzi na jeden temat (np. Ciągłe składnie podania na to samo stanowisko, pomimo, że zostało odrzucone, bo kandydat nie spełnia wymagań) - W przypadku odrzuconej aplikacji na dane stanowisko przez właściciela sieci, moderatora, opiekuna lub major admina, kolejne podanie można złożyć najwcześniej po upływie 1. tygodnia. (W stosunku do stanowiska administratora ograniczenie obowiązuje na wszystkich serwerach) Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi