pawelu Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick: pawelu Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ Gdy jestem na serwerze i jak nie ma admina jest chaos i liczne prowokacje poprzez różne osoby (już nie będę wymieniał jakie) Doświadczenie w adminowaniu: Były admin DRv1 JB oraz RT #1 teraźniejszy admin 1v1 Jak długo gram w CS:GO?: 3,4 lata A na tym koncie 1.483h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: ogólnie teraz mam więcej czasu I jestem codziennie na serwerze Link GT: GT Znajomość SM:4/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Nawet nie raz (nie tak jak niektórzy admini z drv1 jak nawet nie wiedzieli że jest mikro po mutacji) Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez pawelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Tak +Doświadczenie +/- aktywność +Sm -słabe podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Miałeś swoją szansę i ją zmarnowałeś. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi