Skocz do zawartości

[Przyjęte][Rozwiązane] Cheat'er Jb

Udostępnij

Vac_ToJaa

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze)         ዋክ ቶጄ
Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę)         archonek-.   
Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)     Każdy łyka, że kolega jest skillowy lecz jest jedna taka skromna osoba, która pograła parę lat na czitach a drugie parę spędziła łapiąc cziterów wie, że gość jest spalony. GS hack który pozwala mu osiagać predkości jakie normalny gracz osiągnąłby na autobunny hopie na 300 fpsach w jakies 10sek.

Serwer: (Na jaki serwer zgłaszasz cheatera)  (Czitera zgłaszam na forum a cziter jest ,,z" serwera jailbreak ;))
IP/SI(Wpisz "status" lub "amx_ip" w konsoli)    STEAM_0:1:34224576
Dowody:(Demko lub HLTV)  http://733168.node34.pukawka.pl/hltv-2008042048-jail_football_hs-1596566880-1596569220.zip

33:50 zaczyna sie zabawa 

Gsj to jeszcze i latanie na spadochronie chodz i na to jest cheat.

Ale te GSY to już nie, nie, nie.  Chłop nawet się nie stara tego robić.

Sam gs nie jest normalny.

• Haha! 2

GS HACKXDDDDDD jakis noname co ma 700 godzin w 1.6 pierd7li o strafehackachXDDXDD 

Wypij sobie melisske i się połóż chłopaczku

Po pierwsze: Nie 300 lecz 700-1200fps. I tak jest limit prędkości. 

I nie ma czitów na gs gdzie na 100fps mozesz rozpedzic sie jak chlop co ma 300fps, poniewaz klatki nei beda plynne i zamiast gs beda sgs kaleczne wychodzic XDDD

Wypowiadasz się na temat na który nie masz pojęciaXDD

Ale muszę Ci przyznać jedno, długo mnie tak nikt nie rozśmieszył jak Ty, zresztą nie tylko mnie, nawet ludzie Ciebie wyśmieli na serwerze gdy zacząłeś o "gshackach" mówićXD

fps - frames per second 

Chcesz mi powiedzieć, że na 100 fps miałbym odświeżanie fps jak na 300?XDXD  o to chyba odkryłeś nowy sposób, kolega zna hacki gdzie w grach z 100 fps robią się 300! Co za geniusz! 🤣🤣

Na gsj, 2/3x szybciej się rozpędzasz ponieważ robisz double strafe+odbijasz się od ziemii co daje Ci wysoką prędkość. Coś tam jeszcze pisałeś o spadochronku, spodochronu sie używa żeby najdłuzej pozostać w powietrzu aby zrobić najwięcej stref (wiecej poprawnych stref = wieksza predkosc)

Mam nadzieję, że nauczyłem Cię nowych umiejętności, teraz będziesz mógł się nimi popisywać na różnych sieciach, tak samo jak tutaj. Tylko mam nadzieję, że skuteczniej. Pozdrawiam

tak btw powinieneś startować na jakiegoś opiekuna ubt. 700h przegranych w 1.6 i tyle rzeczy wiedzieć na temat czitosow. oh daaamn, mega zawodnik mega

Spam, bo dalej nie ma opcji "edytuj" pod postem. Gdyby ktos mogl to prosze polaczyc moje tematy.

Byczku w jaki sposób osiagasz tak szybko prędkości ponieważ masz flatcheata, który nie tylko i pozwala osiągnąć takie prędkości ale i robienie stref jest łatwiejsze ponieważ myszka jest zablokowana przez co nie musisz napierdalac a i d. No i oczywiście dochodzi do tego cfg na fpsy przez co twój komputer zamaist przykładowo 300 fps'ów potrafi wyciągnąć i 2000 ;) ale żyj tam dalej w swoim świecie gdzie każdy wierzy tobie w twoją niewinność i twoje skillsy.

I nie musisz mi sowich wywodów pisać bo to ,że mam 700h na steam to nie oznacza, że jako NonSteam nie grałem. A z pewnością na serwerach skillowych typu dd2 rozjebał bym cię jak dziecko.

Ps: ty za to masz 2k godzin które również nie są wielkim osiągnięciem. Gdyby nie mała ilość fps'ów kiedyś na steam teraz miałbym okolo 9kh ;) ale wiem, wiem ty pod postem napiszesz ,,xDDDDDDDDDDDDD" chłop gada że by miał 9kh to sie nie smiej tylko dawaj dd2 i lece z tobą.

Chlopie ty się chyba w czasie zatrzymałeś flatcheat w 2k20 jak jest już dawno detected na steamie. Drugi raz pragnę Ci przypomnieć że moje FPS w 1.6 wahają się od 700-1200fps jeżeli chodzi o jb oczywiście. Na DD2 jest o wiele wiecej. Czemu się tak rozpędzam ? Jest to zasługa FPS ale rowniez ustawieniem komend na serwerze typu sv_airacelerate dzięki czemu nic Cię nie spowalnia podczas stref. Napisałeś również że nie muszę napierdalac a i d przy gsj bo na samym doublejumpie się rozpedzasz, jeżeli chodzi o sgs gs, klikałem a i d więc nie wiem dlaczego odchodzisz od tematu. Dalej znowu próbujesz wmówić że w cfg idzie ustawić 300 do 2000fps XD jak masz dobry komp to se ustawiaj ale w cfg nie trzeba nic robić wystarczy fps_max 2000/fps_override 1 proste. Mówisz że mam żyć w swoim świecie jak ty wymyślasz jakieś bajki że w 1.6 są czity gdzie z 100 robi się 300 nawet na kompie z komuny mówisz że da radę 300fps? Może ty zacznij teksty bajek pisać. I takie pytanko ode mnie skoro masz takie czity to weź zapodaj jakiegoś czita co w CS go będę miał 5000fps. I chwila piszesz że miałeś za mało FPS na steamie w 1.6 to mogłeś sobie czita pobrać którego wspomniałeś gdzie z 70fps zrobi ci się 2000 fpsXD

A to że mnie rozwalisz jak dziecko na DD2 to nikogo nie obchodzi. Ale randomiku podaj choć jedną wielką sieć gdzie było w rankingu chociaż +10000 graczy i gdzie chociaż miałeś top3 bo twojego śmiesznego nicku w ogóle nie kojarzymy :)))

Edytowane przez 6archonek9

Czego ty nie rozumiesz kiedy pisze o cfg na fpsy nie chodzi mi o komendy głabie. I tak, na 100fpsach da sie zapierdalać jak na 1000 moge dziś pokazać :P. A i on jest wykrywalny na ruskich serwerach które są gorsze jakościowo lecz bardziej zabezpieczone.  :p 

oglądać polecam od 17sekundy, twoje gsy są takie same :P. Nie masz skilla jak już wspominałem, pewnie nawet chujowy z ciebie kreedz climber. Biegniesz w przód i sie rozpedzasz. Każdego czita można skonifigurować.

Godzinę temu, 6archonek9 napisał:

Napisałeś również że nie muszę napierdalac a i d przy gsj bo na samym doublejumpie się rozpedzasz

Nie, napisałem że muszka jest zablokowana przez co samą myszką robisz takie predkosci bo nie musisz strefowac a i d tylko lewo prawo. Przyjebany troche jestes widze.

Nie kojarzysz mojego nicku bo nie gram na takich małych sieciach za to ty grasz i czujesz sie jak Bóg robiąc z siebie gwiazde.

oo chyba psycha siadla

Dobra łebku, nie ma configa na fps, nie istnieje nic takiego żeby powiększyć fps w 1.6, ponieważ jest to stara gra i nie taktuje wątków karty graficznej/procesora przy jakiś śmiesznych  komendach. Jedynie hud_draw 1. 

Godzinę temu, Vac_ToJaa napisał:

A i on jest wykrywalny na ruskich serwerach które są gorsze jakościowo lecz bardziej zabezpieczone.

Jest wykrywalny na ruskich serwerach które są gorsze jakościowo lecz bardziej zabezpieczone - COXDDD przecież u ruskich opengl nie jest wykrywalny a ty cos pierd777sz ze sa lepsze zabezpieczeniaXDD

I pokazujesz jakiś cheat który już miał detekcję w 2015/16, bez kitu w czasie się zatrzymałeś, pokazujesz jakieś darmowe gówno. 

Pierw piszesz o czitach, że z 100fps można mieć 300fps. Teraz się podniecasz jakimiś detected czitami co już dawno jest vac za to. 

Weź ty może baranka w ściane zayeb, może zmądrzejesz bo jesteś strasznie chłopczykiem starej daty.

Godzinę temu, Vac_ToJaa napisał:

Przyjebany troche jestes widze.

Ja? gościu ty ciągle wymyślasz jakieś gówna wykrywalne, również wydaje mi się, że możesz być pod użyciem jakiś środków. Albo Ci tak psycha siada, albo ty jesteś osłem do potęgi entej. pondro

Zresztą pisałem Ci już, że takie bajki to swoim kumplom z ławki możesz opowiadać, sam widziałeś jaka była reakcja na serwerze gdy zacząłeś pisać o strafehack6ch XDDD

Edytowane przez 6archonek9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności