czups Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 nick oskarżonego: Toshiro link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198410122990/ mapa : jb_boxer jak i jb_buyukisyan_v1-fix Data: 03.08.2020 boxer to dzies 20:15 a na buyukisyan na samym początku 20:20-20:50 Opis sytucji: wbił na boxerze na jedną rund prowadził zabił mnie odrazu nic nie zrobiłem można zobaczyć na demu do tego promował inną serverownie do tego obrażał AreneSkilla. Na buyukisyan specjlane Freekille na mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisonowsky Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 dawał polecenie, przy powtórzeniu mówił inne polecenia, po czym wypiera się że ma racje, obija mnie granatem, nie daje heala po czym idziemy na skakanke w tym ja z mniejszą ilością hp, po upomnieniach od ttkow ze nie ogarnia i by wyszedl, nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Toshiro (TheKacper) - 2 specjalne freekille, nie ogarnianie, faworyzacja, obijanie tt'ków granatem - 1080 min [ctban] @ Moderator @ Początkujący Moderatordo zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi