Nisuuki Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Nisuuki/ Link do steam oskarżonego: oj dużo tego było nie chce mi się tego tu kopiować Nick oskarżonego: oj dużo tego było nie chce mi się tego tu kopiować Opis sytuacji: freekille nadużywanie mikra wyzwiska zły nick prowadzącego zabawa w wołyn na 6 osób chodzi mi o 2 rundę dokładnie Serwer: JB v1 Dowody: Demko Mapa:Godzina około 20:20 jg_buyukisyan_v1-fix Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez Nisuuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForekK Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Chcę dodać jeszcze obijanie granatami tt Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez ForekK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Lubie placki - naduzywanie, obraza - 720 min [mute] Adisonowsky - naduzywanie - 360 min [mute] osinek2907 - brak mikrofonu - permCTban kysu - obraza, naduzywanie - 180 min [mute] Toshiro - 3 freekille (sprzeczne polecenia dał na zabawie "wołyn" ) - 60 min [ctban] GOOD AWPER - naduzywanie - 120 min [mute] Pro gram - obraza - 60 min [mute] @ Moderator @ Początkujący Moderator do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi