czups Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 nick: czups Nick admina: Piotrek Data i godzina: 2020.29.07 godz 15:30 Server: JailBreak Powód bana: Wyzwiska,prowokacje Mapa: : Nie dotyczy ban nadany za skarge. Chciałbym przeprosić wszystkich za moje zachowanie na serverze JB. Za wyzwiska i za nadużywanie po prostu za szybko się denerwuje. Obiecuje ,że od dnia dzisiejszego będę pracował nad tym ,aby to więcej się nie powtarzało. Uważam , że mute jest wystarczającą karą , która nauczy mnie pokory. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 5 godzin temu, czups napisał: Obiecuje ,że od dnia dzisiejszego będę pracował nad tym ,aby to więcej się nie powtarzało. Uważam , że mute jest wystarczającą karą , która nauczy mnie pokory. obiecanki, cacanki, a głupiemu radość. ale niech stracę dostajesz UB, mute pozostaje. będziesz się niewłaściwie zachowywał- dostaniesz po prostu długiego bana. Sprawa została wyjaśniona. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi