j0xx Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Pan admin halyna bezpodstawnie mutuje graczy na serwerze, chciał wejść na mojego tsa, gdy podałem go to chciał mi dać bana za to co mówie do niego na tsie, co ma zycie prywatne od grania na retake? Była też sytuacja że pewien z graczy specjalnie rzucał flashe na twarz i trollował a pan halyna jak zwykle nic z tym nie robiłem tylko przywalił się do kolegi który powiedział "na chuj rzuczasz te flashe pod twarz" i dostał on muta na 30 min za przekleństwo, nawet go nie obraził, w regulaminie jest ze ban jest za nadmierne przeklinanie, a nie za jedno przekleństwo które wynikło z rage na trollującego gracza. Wiem ze wielu graczy irytuje zachowanie tego administratora jest to wielka część osób (ponad 15) i z tego miejsca mówię, że jest to mój ostatni pobyt na waszych serwerach, gram z ponad 9-cioma kolegami i nigdy więcej już tu chyba się nie pojawimy, dopóki halyna nie straci admina na którego nie zasługuje ;). Pozdrawiam Olaf J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eziowsky Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j0xx Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 do tego pan halyna bardzo się wyzyższa nad zwykłymi graczami serwera, nawet nie można z nim pogadać na argumenty bo od razu grozi on mutem czy też banem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 https://forum.arenaskilla.pl/topic/100-regulamin-skargi/ Przeczytaj ten temat i zloz skarge jeszcze raz wedlug wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi