Ciosek Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Typ Grafiki: Banner Tematyka: Jakiś ładny widoczek, coś w podobie do ssa Wymiary: Nie mam pojęcia Kolorystyka: Podobna do tej z ssa, można coś pokombinować z czerwonym kolorem Napis/y: Pytanie dnia Inne uwagi: Chciałbym zobaczyć jakąś 'nietypową' czcionkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) Starałem się -> https://imgur.com/a/JlabMnx Edytowane 27 Lipca 2020 przez GUSTAW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Dodałem nie do tego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Kilka wersij: 1. jasnawo Spoiler 2. jasno-ciemne (Lekkie) Spoiler 3.Ciemne Spoiler 4. ciemno-jasne (Dosyć spore) Spoiler 5. lekko ciemna Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi